zo 24 nov 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. L.E. Bassa
Voorst | Gedachtenisviering

De laatste zondag van het kerkelijk jaar, de laatste zondag voordat Advent begint, is een zondag om terug te kijken.
We gedenken daarbij de gemeenteleden die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn. Een zondag vol herinneringen. In de diensten mogen emoties en verhalen mogen hun plaats krijgen. We staan stil en noemen hun namen met eerbied.

Dit doen we op drie plaatsen, zoals voorheen. Wel zullen we in alle drie de kerken een aantal dezelfde liederen zingen en dezelfde teksten horen. Zo mogen we ons, ook in het verdriet en het gedenken, verbonden weten als Streekgemeente. Om die reden noemen we ook hier de namen vanuit alle drie de dorpen. Ook daarin komt onze verbondenheid tot uiting.

Collecte

Op Eeuwigheidzondag, Zondag Voleinding, Laatste Zondag van het Kerkelijk Jaar, of hoe we deze zondag ook noemen, staan we stil bij de eindigheid van het leven op aarde.
We hebben daarom een collectebestemming gezocht die past bij het bijzondere karakter van deze zondag: het Kinderhospice Binnenveld te Barneveld. Een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, waardoor ouders en het gezin even rustig op adem kunnen komen, terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is.
www.kinderhospicebinnenveld.nl

terug